Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Останні новини з Токіо – презентація Honda Jazz 2020 модельного року

На Токійському мотор шоу японці вразили всіх присутніх відвідувачів новим поколінням компактного MPV на ім҆ я Honda Jazz, який на деяких ринках відомий як Honda Fit. Новачок переїхав на сучасну платформу з можливістю використання двомоторної гібридної системи e:HEV, яка забезпечить необхідну потужність та водночас більшу економічність. На перший погляд Honda Jazz повинна зберегти комфорт та просторість попередника, але зовні і з середини це два різних автомобіля.

Дизайн нового Jazz націлений на різну аудиторію, тому виробник дає можливіть клієнтам вибрати необхідний пакет опцій з персонолізації екстер҆ єру. Крім звичайних Jazz ми побачимо також преміальний вен та позашляхову версію Jazz Crosstar. Ефект різних автомобілів досягається за рахунок використання інших бамперів, решіткі радіатора, фар головного світла та колісних дисків.

Головною родзинкою нового Honda Jazz є технологія e:HEV, яка включає в себе двомоторний гібридний силовий агрегат. Відтепер під капотом моделі Jazz не буде звичайних моторів, а незабаром виробник повністю перейде на електричні двигуни. Продовження технологічної революції ми відчуємо в середині нового MPV, де так само просторо та зручно на чотирьох метрах довжини кузова. За рахунок розміщення гібридного приводу всередині шасі, інженери вдало зкомпанували інші вузли та агрегати, створивши в салоні Jazz комфортний простір для чотирьох дорослих чоловік.  

Інтер҆ єр вирізняється непоганою якістю матеріалів оздоблення та великою кількістю сучасних інформаційно-розважальних технологій. Мультимедія підтримує формат Apple CarPlay та Android Auto. Особиву увагу привертають до себе передні сидіння, які виконані в фірмовому стилі Honda Magic Seat та мають чітко виражену бічну підтримку.

Також виробник приділив багато уваги безпеці та впровадив систему моніторингу ситуації з активними сенсорами під назвою Honda Sensing. На прикладі нового Honda Jazz ми бачимо наступний рівень круїз-контролю, який просунувся ще далі з метою захисту автомобіля від ймовірного ДТП. Новачок відкриває нові технології та дає змогу побачити автомобіль майбутнього, яке вже настало. Покищо в секреті залишається вартість базового Honda Jazz для Європи, але можна спрогнозувати рівень цін на рівні 20-25 тисяч євро в залежності від модифікації та кількості додаткового обладнання…

 

 

25.10.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Останні новини з Токіо – презентація Honda Jazz 2020 модельного року

Політика конфіденційності